Široka izbira klimatskih naprav za vsak prostor

Naprave so namenjene klimatiziranju manjših in srednje velikih prostorov ter industrijskih obratov. Moderna oblika naprav se prilagaja interierju pisarne, doma, trgovine ali restavracije. V ponudbi so modeli različnih zmogljivosti in oblik s funkcijo hlajenja in gretja uveljavljenih proizvajalcev:

Za ogled katalogov pritisnite na logo proizvajalca klimatskih naprav!
Nudimo vam široko izbiro klimatskih naprav glede na željo stranke tudi drugih proizvajalcev:

•mesto, kjer se naprava namesti (stenske, talno-stropne, kasetne, kanalske),

•število notranjih enot na posamezno zunanjo enoto (monosplit ali multisplit sistemi),

•standardna in inverterska izvedba

•Prednosti Inverterske tehnologije


Večina klimatskih naprav iz naše ponudbe deluje na osnovi inverterske tehnologije. Z brezstopenjskim prilagajanjem števila obratov kompresorja v razponu od 30 % do 130 % njegove nazivne moči se natančno prilagaja trenutnim grelnim ali hladilnim potrebam na izstopni strani naprave. S tem se poveča izkoristek in doseže boljše učinke ob manjši porabi pogonske energije, pri čemer želeno temperaturo ogrevanja doseže hitreje kot z običajnimi sistemi. Temperatura prostora je skoraj enakomerna, saj se naprava vseskozi prilagaja dejanskim ogrevalnim ali hladilnim potrebam.
Inverterski način prilagajanja števila obratov kompresorja ima številne prednosti, predvsem zaradi prilagodljivosti in udobja, doseganja želene temperature v zelo kratkem času, tihega delovanja, optimalnega nastavljanja temperature in seveda varčnosti. Najnovejša Airwell DC inverter tehnologija in uporaba okolju prijaznega hladilnega plina R410A, sta garancija za visoko učinkovitost, ki celo presega zahteve za uvrstitev v energetski razred A. Sistem lahko deluje v načinu gretja ali hlajenja v razponu od 46°C do -15°C. Je izjemno prilagodljiv ter daje uporabniku možnost, da temperaturo prostora obdrži na enaki ravni ves čas delovanja. Zaradi manjših obremenitev in visoko zmogljive mikroprocesorske avtomatike, se poleg zmanjšanja porabe energije, močno podaljša življenjska doba kompresorja, ki je vitalni del klimatske naprave oziroma toplotne črpalke.

Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali po elektronski pošti na naslov: klimakraner@siol.net
Klima Kraner
Alojz KRANER, s.p.
Grajski grič 6, 2341 LIMBUŠ
TEL.:+386 02 613 23 32
GSM.:+386 041 553 013
e-mail:
klimakraner@siol.net
Klimatizacija